Svjetsko Plesno Prvenstvo Italija 2018.

Otkačeno Plesni Maskenbal 2019.
15/03/2019
Ljetni Plesni kamp China-CEEC 2018.
22/10/2018

Tena Vanek, Irina Nikšić i Gita Rudež na podiju

S osjećajem neizmjerne sreće i ponosa, najavljujemo kako su po prvi puta u kategoriji juniorki, Tena Vanek, Irina Nikšić te Gita Rudež jedanaestogodišnjakinje su koje su u ogromnoj i kvalitetnoj konkurenciji svojim plesnim umijećem, vještinama i tehnikom osvojile trijumf te ponosno zauzele prvo mjesto u kategoriji ”jazz dance trio”.

Sve tri plesačice natjecale su se, osim zajedničkom izvedbom i kao solistice pri čemu su sve tri osvojile drugo mjesto za solističku izvedbu. Konkurencija su im bile i starije plesačice koje su korak dalje od juniorske kategorije, no to je djevojkama bila motivacija da daju sve od sebe i zablistaju kako jedino može zablistati osječki Shine.

Osim prvoga mjesta u kategoriji Jazz dance trio, te zasebnim nagradama za solo izvedbe koje su djevojke osvojile, na kraju natjecanja Shine trio iz Osijeka dobio je i posebnu nagradu za najbolji talent, Best talent. Djevojke su se istaknule svojim tehnikama, a presudna je bila i gluma u izvedbi te umijeće plesnih pokreta po čemu su sve tri poznate. ”Na natjecanju u Milanu bilo mi je zaista odlično i bez obzira na to što je konkurencija bila velika meni je bilo super i osjećala sam se dobro dok sam plesala. Najbolji dio natjecanja za mene je bio ples, a veseli me i što sam posjetila Milano” –dijeli s nama Gita Rudež.

GALERIJA:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *