Treneri

Mira Sekereš

Mira Sekereš, plesni pedagog i voditelj plesnih tehnika(pou), dvadesetogodišnje plesno iskustvo u raznim plesnim interaktivnim predstavama ,TV emisijama, gradskim projektima i udrugama. Stalni član Hrvatskog sabora kulture, članica kulturnog plesnog vijeća grada Zagreba. Zadnjih nekoliko godina pored plesnog usavršavanja i inozemne edukacije radi kao vanjski suradnik u HNK Osijek (predstave Orfej u podzemlju, Teatar direktor ,Petar Pan,Orašar i dr.. ), te je predsjednica Udruge za promicanje kulture plesa i plesnog stvaralaštva plesni studio Shine i voditeljica projekta Zaplešimo Zajedno .

Latinoamerički plesovi bili su prva Mirina ljubav. Na njezin su plesni svjetonazor najviše utjecali njezini prvi plesni treneri Darko Valentić i Milan Bugarić te plesna pedagoginja Kornelija “Koni” Kosanović iz Zagreba. U Proni centru za socijalno podučavanje u Vukovaru nakon trogodišnjeg školovanja stječe diplomu specijalista pedagogije te je svladava i waldorfsku pedagogiju u Zagrebu.

 • Pedagog predškolske, školske djece
 • Jazz Dance
 • Modern Dance
 • Ritmika
 • Plesna Tehnika(Pou)

''Rad s djecom potpuno me ispunjava i u tome nalazim najveće profesionalno zadovoljstvo. Dakako, i sama se ne prestajem usavršavati''


Suzana Žuljević

Bavi se plesom 19 godina, a 13 godina vodi treninge kao voditelj plesnih tehnika stila jazz i modern jazza. 5 godina Zumbe i 3 godine Shine fitnessa. 2011.godine pohađala je kineziološki fakultet fitness trenera u zagrebu, a poslije toga u nizu su joj pučko otvoreno učilište za voditelja plesnih tehnika u Zagrebu te kinestetičko učenje kroz Contemporary stil u Poljskoj I Latviji te skolovanje u Londonu I Stuttgartu.

Bila je dio mnogih predstava u HNK:“Orfej iz podzemlja” (Larisa Lipovac,), “Petar Pan” (Dinko Bogdanić), “Orašar” (Dinko Bogdanić)... Pohađala je mnoge seminare poznatih svjetskih plesača isto tako je i sama bila voditeljica određenog broja seminara. Uz SHINE snimila je spotove za mnoge poznatije izvođače na našoj sceni Cecilija, Mejaši, E.T. band i mnogi drugi te je trenutno voditeljica plesača i postavlja plesne izvedbe za poznate kao sto su (Neda Ukraden, Boris Novković, Mia Dimšić, Slavonija Band i drugi) u TV emisji ''zvjezdano Popodne sa Cecilijom''

 • Jazz Dance
 • Modern Jazz
 • Zumba
 • Shine Fitness
 • Ritmika

Rad sa djecom predškolske dobi (ritmika), savladana tehnika Poi Poi (Vrteška akrobacija sa dodacima), voditeljica Zumbe, osnivačica Shine fitnessa(Kombinacija Vježbe snage, aerobnih vježbi i plesnih stilova), rad sa djecom s posebnim potrebama, koreografiranje i postavljanje plesnih izvedbi te modeling.


Maja Zec

Završila jezičnu gimnaziju u Osijeku , te sam pohađala Višu trenersku školu na DIF-u u Zagrebu. Plesom se bavi od svoje 15-e godine a od tada je prošlo još 15 godina, stoga se može reći pola svog života!

Pohađala je razne seminare i isprobala različite tehnike i stilove plesa. Od i vrhunskih trenera i koreografa kao što su Jorge Vasquez, Nadine Sieber, Michal Rynia, Kornelija Kosanović Koni, Tamara Savičević,Larisa Lipovac, Marija Matković, Tomislav Zirdum, Zvonac , Lidija Iveković... ''Najveći ponos mi je općenita misao kojom su me moji polaznici i su-plesači okarakterizirali a to je pozitivna energija kroz svaki trening, te sticanje samopouzdanja kroz ples.''

 • MTV jazz
 • Lyrical

''Moja nit vodilja je u citatu koji kaže: "Dancers are not great because of their technique, they are great because of their passion." ''.


Gordan Marijanović

Svoje prve plesne korake napravio je još kao dijete u mađarskoj folklornoj skupini te tečajevima standardnih i latinoameričkih plesova. Pravi plesni put započeo je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku, zaljubivši se u klasični balet.

Nadograđujući svoje znanje upoznao se i sa suvremenim plesom sudjelujući u nekoliko radionica i seminara hrvatskih, ali i inozemnih stručnjaka. Prisustvovao je na brojnim seminarima vezanim uz povijest plesa, kontakt improvizaciju te pojedine tehnike modernog plesa. Ljubav prema kazalištu i umjetnosti odvela ga je na studij glume i lutkarstva na Umjetničkoj akademiji u Osijeku

 • Balet

Unatoč brojnim zanimacijama, ostao je vjeran i svojoj prvoj ljubavi - baletu te se svakodnevno trudi napredovati i razvijati svoju plesnu tehniku.


Karla Mitrović

Počela se baviti plesom neformalno (u školi) od 2010. godine, a u Plesnom studiju Shine u Osijeku od 2012. godine.

Ima iskustva u mnogim vrstama plesa uključujući: lyrical, suvremeni, jazz dance (modern jazz), hip hop, MTV dance i balet. Izvan plesnog studija je uključena u dramsko-plesnu skupinu KoreOS (neverbalno kazalište) s kojom je postigla velike uspjehe nastupajući na kazališnim festivalima i smotrama u HNK Zagreb i kazalištu Histrion Zagreb te u Đakovu i Vukovaru. Od 2017. godine postala je asistentica i trenerica u Plesnom studiju Shine. Sudjelovala je i koordinirala mnoge nastupe i radionice diljem Osječko-Baranjske županije. U 2018. sudjelovala je na četvrtom održanom CHINA-CEEC SUMMER DANCE CAMP koji joj je pretežito razvio znanje suvremenog plesa.

 • Lyrical jazz
 • MTV jazz
 • Hip-Hop

Nastoji se daljnje plesno obrazovati kroz vođenje treninga i pohađanjem raznih plesnih edukacija koje joj PS Shine omogućuje.


Klara Matić

Plesom se počinje baviti 2013. godine. Iskustvo je stekla u mnogim plesnim stilovima poput: lyrical, contemporary, jazz dance (modern jazz), hip-hop, MTV dance, te od 2017,. godine početničkim baletom (Plesni studio Shine).

Također 2017. godine postaje asistent i trener u Plesnom studiu Shine, te voditelj plesne ritmike u dječjem vrtiću. Kroz godinu sudjeluje i asistira u mnogim smotrama, radionicama i nastupima diljem Osječko-Baranjske županije. 2018. godine sudjelovala je na četvrtom CHINE-CEEC SUMMER DANCE CAMP gdje je još više razvila svoje znanje na području suvremenog plesa.

 • Lyrical jazz
 • MTV jazz
 • Hip-Hop

Nastoji se daljnje plesno obrazovati kroz vođenje treninga i pohađanjem raznih plesnih edukacija uz PS Shine.