Godišnja Plesna Produkcija Plesnog Studia SHINE 2019.

LegaPles/Zaplešimo zajedno 2020
25/01/2021
SOS OLYMPICS 2019.
10/08/2019

Godišnja Plesna Produkcija 2019.

 

Plesni Studio SHINE uspješno je završio još jednu i to 14. plesnu sezonu za redom te vlastitim radom kao i vlastitim financijskim sredstvima.

Sada s ponosom najavjuju svoju godišnju plesnu produkciju koju se u Osijeku održava već 14 godina.

Plesni studio Shine i ove godine održava svoju godišnju plesnu produkciju. Vrijedni koreografi Shine-a; Mira Sekereš, Suzana Žuljević, Maja Zec, Aleksandra Bolmanović, Tin Majdandžić, Sara Vargović, Karla Mitrović, Hana Ahmeti, Nera Ivković, Marija Križanac, Klara Matić pripremili su pregršt koreografija za izvedbu pred svojim građanima

U nedjelju,  9. lipnja 2019. dođite u dvoranu Elektrotehničke i prometne škole Osijek. Toliko toga je za pokazati i podjeliti stoga će se održati dvije produkcije, stoga jedna počinje u 17:00 sati, a druga u 20:00 sati. Uz regršt plesača kostima i ljubavi, očekuje vas preko 70 koreografija i koreografa, 9 voditelja i 320 kostima u kazališnome ambijentu uz vrhunske tehničare Marka Žuljevića i Tomislava Jambrešića, kao i već dobro poznata firma Magnus Lux za ozvuku i rasvjetu.

Plesni Studio Shine zahvaljuje se sponozorima Čarobni tim, Modra nit, Ledo, Jana, MC Donals i Karolina Osijek, kao i voditeljima programa Gordanu Marijanoviću i Jasni Komendanović, a iznimno na volonterskome radu i suradnji Društvu naša djeca.

Dođite i sami se uvjerite koliko plesači Plesnog studia Shine vole plesati i dobro se zabaviti.

 

GALERIJA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *