Treneri

Mira Sekereš

Mira Sekereš, plesni pedagog i voditelj plesnih tehnika(pou), dvadesetogodišnje plesno iskustvo u raznim plesnim interaktivnim predstavama ,TV emisijama, gradskim projektima i udrugama. Stalni član Hrvatskog sabora kulture, članica kulturnog plesnog vijeća grada Zagreba. Zadnjih nekoliko godina pored plesnog usavršavanja i inozemne edukacije radi kao vanjski suradnik u HNK Osijek (predstave Orfej u podzemlju, Teatar direktor ,Petar Pan,Orašar i dr.. ), te je predsjednica Udruge za promicanje kulture plesa i plesnog stvaralaštva plesni studio Shine i voditeljica projekta Zaplešimo Zajedno .

Latinoamerički plesovi bili su prva Mirina ljubav. Na njezin su plesni svjetonazor najviše utjecali njezini prvi plesni treneri Darko Valentić i Milan Bugarić te plesna pedagoginja Kornelija “Koni” Kosanović iz Zagreba. U Proni centru za socijalno podučavanje u Vukovaru nakon trogodišnjeg školovanja stječe diplomu specijalista pedagogije te je svladava i waldorfsku pedagogiju u Zagrebu.

 • Pedagog predškolske, školske djece
 • Jazz Dance
 • Modern Dance
 • Ritmika
 • Plesna Tehnika(Pou)

''Rad s djecom potpuno me ispunjava i u tome nalazim najveće profesionalno zadovoljstvo. Dakako, i sama se ne prestajem usavršavati''


Suzana Žuljević

Bavi se plesom 19 godina, a 13 godina vodi treninge kao voditelj plesnih tehnika stila jazz i modern jazza. 5 godina Zumbe i 3 godine Shine fitnessa. 2011.godine pohađala je kineziološki fakultet fitness trenera u zagrebu, a poslije toga u nizu su joj pučko otvoreno učilište za voditelja plesnih tehnika u Zagrebu te kinestetičko učenje kroz Contemporary stil u Poljskoj I Latviji te skolovanje u Londonu I Stuttgartu.

Bila je dio mnogih predstava u HNK:“Orfej iz podzemlja” (Larisa Lipovac,), “Petar Pan” (Dinko Bogdanić), “Orašar” (Dinko Bogdanić)... Pohađala je mnoge seminare poznatih svjetskih plesača isto tako je i sama bila voditeljica određenog broja seminara. Uz SHINE snimila je spotove za mnoge poznatije izvođače na našoj sceni Cecilija, Mejaši, E.T. band i mnogi drugi te je trenutno voditeljica plesača i postavlja plesne izvedbe za poznate kao sto su (Neda Ukraden, Boris Novković, Mia Dimšić, Slavonija Band i drugi) u TV emisji ''zvjezdano Popodne sa Cecilijom''

 • Jazz Dance
 • Modern Jazz
 • Zumba
 • Shine Fitness
 • Ritmika

Rad sa djecom predškolske dobi (ritmika), savladana tehnika Poi Poi (Vrteška akrobacija sa dodacima), voditeljica Zumbe, osnivačica Shine fitnessa(Kombinacija Vježbe snage, aerobnih vježbi i plesnih stilova), rad sa djecom s posebnim potrebama, koreografiranje i postavljanje plesnih izvedbi te modeling.


Hana Ahmeti

Plesom se bavi 8 godina. Počela je plesati u Plesnom Studiu Shine. U samom plesnom studiu Shine imala je puno prilike naučiti o različitim plesnim tehnikama od više različitih trenera.

Pohađala je razne plesne seminare (suvremeni ples, jazz dance, balet, hip hop, break dance) širom Hrvatske, Beogradu, Sarajevu. Također pohađala razne radionice gdje je učila općenito o radu s mladima kroz pokret pod nazivom " Kinesthetic Learning in Youth Work" koji su vodile voditeljice iz Latvije. Na početku to je bio samo hobi, no kasnije je preraslo u nešto puno više. Prvo je počela ići na natjecanja Osijeku, nakon toga širom Hrvatske(Zagreb, Pula, Zadar…) . Kasnije sa SHINE-om krenula na natjecanja izvan Hrvatske, kao što su Sarajevo, Beograd i slično. U Sarajevo su išli nekoliko godina za redom te svaki put ostavili odličan uspjeh, isto tako i u Beogradu, a ''Jedno od natjecanja na koje sam najponosnija je ono u Nizozemskoj, u Amsterdamu. Gdje sam također puno naučila i o drugim plesnim kulturama''. Sudjelovala je i na snimanju nekoliko različitih spotova i promotivnih videa.

 • Lyrical Jazz
 • MTV Jazz

''Ovo je treća sezona da radim s djecom u PS Shineu i najviše uživam gledati kako one brzo napreduju i razvijaju ljubav prema plesu. Osim u Shineu s djecom sam radila i kao animator,gdje sam također naučila puno o radu s djecom i pristupu ljudima općenito''.


Maja Zec

Završila jezičnu gimnaziju u Osijeku , te sam pohađala Višu trenersku školu na DIF-u u Zagrebu. Plesom se bavi od svoje 15-e godine a od tada je prošlo još 15 godina, stoga se može reći pola svog života!

Pohađala je razne seminare i isprobala različite tehnike i stilove plesa. Od i vrhunskih trenera i koreografa kao što su Jorge Vasquez, Nadine Sieber, Michal Rynia, Kornelija Kosanović Koni, Tamara Savičević,Larisa Lipovac, Marija Matković, Tomislav Zirdum, Zvonac , Lidija Iveković... ''Najveći ponos mi je općenita misao kojom su me moji polaznici i su-plesači okarakterizirali a to je pozitivna energija kroz svaki trening, te sticanje samopouzdanja kroz ples.''

 • MTV jazz
 • Lyrical

''Moja nit vodilja je u citatu koji kaže: "Dancers are not great because of their technique, they are great because of their passion." ''.


Gordan Marijanović

Svoje prve plesne korake napravio je još kao dijete u mađarskoj folklornoj skupini te tečajevima standardnih i latinoameričkih plesova. Pravi plesni put započeo je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku, zaljubivši se u klasični balet.

Nadograđujući svoje znanje upoznao se i sa suvremenim plesom sudjelujući u nekoliko radionica i seminara hrvatskih, ali i inozemnih stručnjaka. Prisustvovao je na brojnim seminarima vezanim uz povijest plesa, kontakt improvizaciju te pojedine tehnike modernog plesa. Ljubav prema kazalištu i umjetnosti odvela ga je na studij glume i lutkarstva na Umjetničkoj akademiji u Osijeku

 • Balet

Unatoč brojnim zanimacijama, ostao je vjeran i svojoj prvoj ljubavi - baletu te se svakodnevno trudi napredovati i razvijati svoju plesnu tehniku.


Karla Mitrović

Počela se baviti plesom neformalno (u školi) od 2010. godine, a u Plesnom studiju Shine u Osijeku od 2012. godine.

Ima iskustva u mnogim vrstama plesa uključujući: lyrical, suvremeni, jazz dance (modern jazz), hip hop, MTV dance i balet. Izvan plesnog studija je uključena u dramsko-plesnu skupinu KoreOS (neverbalno kazalište) s kojom je postigla velike uspjehe nastupajući na kazališnim festivalima i smotrama u HNK Zagreb i kazalištu Histrion Zagreb te u Đakovu i Vukovaru. Od 2017. godine postala je asistentica i trenerica u Plesnom studiju Shine. Sudjelovala je i koordinirala mnoge nastupe i radionice diljem Osječko-Baranjske županije. U 2018. sudjelovala je na četvrtom održanom CHINA-CEEC SUMMER DANCE CAMP koji joj je pretežito razvio znanje suvremenog plesa.

 • Lyrical jazz
 • MTV jazz
 • Hip-Hop

Nastoji se daljnje plesno obrazovati kroz vođenje treninga i pohađanjem raznih plesnih edukacija koje joj PS Shine omogućuje.


Klara Matić

Plesom se počinje baviti 2013. godine. Iskustvo je stekla u mnogim plesnim stilovima poput: lyrical, contemporary, jazz dance (modern jazz), hip-hop, MTV dance, te od 2017,. godine početničkim baletom (Plesni studio Shine).

Također 2017. godine postaje asistent i trener u Plesnom studiu Shine, te voditelj plesne ritmike u dječjem vrtiću. Kroz godinu sudjeluje i asistira u mnogim smotrama, radionicama i nastupima diljem Osječko-Baranjske županije. 2018. godine sudjelovala je na četvrtom CHINE-CEEC SUMMER DANCE CAMP gdje je još više razvila svoje znanje na području suvremenog plesa.

 • Lyrical jazz
 • MTV jazz
 • Hip-Hop

Nastoji se daljnje plesno obrazovati kroz vođenje treninga i pohađanjem raznih plesnih edukacija uz PS Shine.


Tin Majdandžić

Izuzetno nam je velika čast predstavit Vam našeg novog mladog i perspektivnog trenera break-dancea koji se sa 15 godina zaljubio u glazbu, plesni pokret i vještine akrobacije koje krase ovu nevjerovatno zabavnu plesnu granu HipHopa.

Mnogi ga vec poznajete zbog raznih nastupa i natjecanja u kojima je sudjelovao diljem Lijepe Naše i susjednim zemljama. Radi se o Tinu Majdandžiću. Dečko pun pozitivne energije i želje za širenjem svoje strasti prema vrtoglavim plesnim pokretima, spreman je podjeliti svoje znanje i iskustvo koje je skupljao unazad 10 godina na raznim natjecanjima i radionicama od svjetski poznatih plesača.

 • Break-Dance

Vjerujemo da će Tin donjeti žarko iščekivano osvježenje na područiju urbanog plesa u Osijeku ali i šire.