Treneri

Mira Sekereš

Mira Sekereš, plesni pedagog i voditelj plesnih tehnika(pou), dvadesetogodišnje plesno iskustvo u raznim plesnim interaktivnim predstavama ,TV emisijama, gradskim projektima i udrugama. Stalni član Hrvatskog sabora kulture, članica kulturnog plesnog vijeća grada Zagreba. Zadnjih nekoliko godina pored plesnog usavršavanja i inozemne edukacije radi kao vanjski suradnik u HNK Osijek (predstave Orfej u podzemlju, Teatar direktor ,Petar Pan,Orašar i dr.. ), te je predsjednica Udruge za promicanje kulture plesa i plesnog stvaralaštva plesni studio Shine i voditeljica projekta Zaplešimo Zajedno .

Latinoamerički plesovi bili su prva Mirina ljubav. Na njezin su plesni svjetonazor najviše utjecali njezini prvi plesni treneri Darko Valentić i Milan Bugarić te plesna pedagoginja Kornelija “Koni” Kosanović iz Zagreba. U Proni centru za socijalno podučavanje u Vukovaru nakon trogodišnjeg školovanja stječe diplomu specijalista pedagogije te je svladava i waldorfsku pedagogiju u Zagrebu.

 • Pedagog predškolske, školske djece
 • Jazz Dance
 • Modern Dance
 • Ritmika
 • Plesna Tehnika(Pou)

''Rad s djecom potpuno me ispunjava i u tome nalazim najveće profesionalno zadovoljstvo. Dakako, i sama se ne prestajem usavršavati''


Suzana Žuljević

Bavi se plesom 19 godina, a 13 godina vodi treninge kao voditelj plesnih tehnika stila jazz i modern jazza. 5 godina Zumbe i 3 godine Shine fitnessa. 2011.godine pohađala je kineziološki fakultet fitness trenera u zagrebu, a poslije toga u nizu su joj pučko otvoreno učilište za voditelja plesnih tehnika u Zagrebu te kinestetičko učenje kroz Contemporary stil u Poljskoj I Latviji te skolovanje u Londonu I Stuttgartu.

Bila je dio mnogih predstava u HNK:“Orfej iz podzemlja” (Larisa Lipovac,), “Petar Pan” (Dinko Bogdanić), “Orašar” (Dinko Bogdanić)... Pohađala je mnoge seminare poznatih svjetskih plesača isto tako je i sama bila voditeljica određenog broja seminara. Uz SHINE snimila je spotove za mnoge poznatije izvođače na našoj sceni Cecilija, Mejaši, E.T. band i mnogi drugi te je trenutno voditeljica plesača i postavlja plesne izvedbe za poznate kao sto su (Neda Ukraden, Boris Novković, Mia Dimšić, Slavonija Band i drugi) u TV emisji ''zvjezdano Popodne sa Cecilijom''

 • Jazz Dance
 • Modern Jazz
 • Zumba
 • Shine Fitness
 • Ritmika

Rad sa djecom predškolske dobi (ritmika), savladana tehnika Poi Poi (Vrteška akrobacija sa dodacima), voditeljica Zumbe, osnivačica Shine fitnessa(Kombinacija Vježbe snage, aerobnih vježbi i plesnih stilova), rad sa djecom s posebnim potrebama, koreografiranje i postavljanje plesnih izvedbi te modeling.


Aleksandra Bolmanović

U početku kao zaljubljenik u hip hop nije ju oduševljavao balet ili bilo šta što nije bilo brzog i energičkog ritma, no kroz godine se zaljubila u gotovo sve vrste plesa. Jazz, funky, house, MTV, suvremeni, fushion pa čak i balet ali se najviše bazira na lyrical jazzu. Plesom se bavi 11 godina od kojih je 8 godina trener i koreograf.

Uživa u učenju djece i novih ljudi koji vole raditi i plesati, te iza sebe ima mogo napravljenih koreografija i osvojenih mjesta na mnogobrojnim međunarodnim, svjetskim i europskim natjecanjima. Najveći ponos su joj njezine cure iz grupe Gold koje su uz nju već mnogo godina. Uživa gledati kako se trude i napreduju te kako su napokon naučile da na njezinom trenigu ne postoji riječ ‘’Ne mogu’’.

 • Lyrical Jazz
 • Funky Jazz
 • Hip Hop
 • Fusion

Što se tiče plesnog znanja i iskustva iza nje su razni seminari kao što su Nadine Sieber, Zvonac, Larisa Lipovac, Tamara Savičević, Korenilija Kosanović Koni, Marija Matković, Lidija Iveković, Nicole Speletic, Tomislav Zirdum, Josip Buljević i mnogi drugi.


Maja Zec

Završila jezičnu gimnaziju u Osijeku , te sam pohađala Višu trenersku školu na DIF-u u Zagrebu. Plesom se bavi od svoje 15-e godine a od tada je prošlo još 15 godina, stoga se može reći pola svog života!

Pohađala je razne seminare i isprobala različite tehnike i stilove plesa. Od i vrhunskih trenera i koreografa kao što su Jorge Vasquez, Nadine Sieber, Michal Rynia, Kornelija Kosanović Koni, Tamara Savičević,Larisa Lipovac, Marija Matković, Tomislav Zirdum, Zvonac , Lidija Iveković... ''Najveći ponos mi je općenita misao kojom su me moji polaznici i su-plesači okarakterizirali a to je pozitivna energija kroz svaki trening, te sticanje samopouzdanja kroz ples.''

 • MTV jazz
 • Lyrical

''Moja nit vodilja je u citatu koji kaže: "Dancers are not great because of their technique, they are great because of their passion." ''.


Gordan Marijanović

Svoje prve plesne korake napravio je još kao dijete u mađarskoj folklornoj skupini te tečajevima standardnih i latinoameričkih plesova. Pravi plesni put započeo je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku, zaljubivši se u klasični balet.

Nadograđujući svoje znanje upoznao se i sa suvremenim plesom sudjelujući u nekoliko radionica i seminara hrvatskih, ali i inozemnih stručnjaka. Prisustvovao je na brojnim seminarima vezanim uz povijest plesa, kontakt improvizaciju te pojedine tehnike modernog plesa. Ljubav prema kazalištu i umjetnosti odvela ga je na studij glume i lutkarstva na Umjetničkoj akademiji u Osijeku

 • Balet

Unatoč brojnim zanimacijama, ostao je vjeran i svojoj prvoj ljubavi - baletu te se svakodnevno trudi napredovati i razvijati svoju plesnu tehniku.


Sara Vargović

diplomirala je Odnose s javnošću i Novinarstvo, te nedavno završila izobrazbu za Fitness trenera uz glazbu. Trenutno radi na projektima za mlade a plesno obrazovanje započela je prije 11 godina pohađajući satove Pop Locking-a u Funky Sapiensima.

Unutar plesne udruge In Flux osnovana je seniorska dancehall/ hip-hop skupina Chilly Divine u kojoj je Sara zajedno s curama osvojila prvo mjesto u seniorskoj Hip-hop kategoriji na međunarodnom Adria Dance Open natjecanju 2014. godine. Na istom natjecanju osvojila je drugo mjesto u duo Cheerleading kategoriji za Tornadele s kojima je redovno nastupala na košarkaškim utakmicama. Također sa Chilly Divine imala je nastupe na ljetnim festivalima u Šibeniku, vodila Dancehall i reggaeton beach fitness u Bibinjama. . Prilikom boravka u Australiji Sara se dodatno obrazovala u najpoznatijim plesnim školama u Melbourne-u a to su The Space Dance Centre, O2 Studios, MLS (Melbourne Latin School).

 • Dancehall Fusion

Pri povratku u Osijek nastavila je njegovati svoju ljubav prema Jazz dance-u u Shine-u te urbanom stilu Dancehall-a u Di Dancehall Crew-u s kojima je također imala nastupe u Osijeku te osvojila prva mjesta, Dancehall Euro showdance challenge u Street style duo kategoriji 2016. godine na Jazz dance i Open kategorija 2017. u Sarajevu na Inter Dance Fest.


Tin Majdandžić

Izuzetno nam je velika čast predstavit Vam našeg novog mladog i perspektivnog trenera break-dancea koji se sa 15 godina zaljubio u glazbu, plesni pokret i vještine akrobacije koje krase ovu nevjerovatno zabavnu plesnu granu HipHopa.

Mnogi ga vec poznajete zbog raznih nastupa i natjecanja u kojima je sudjelovao diljem Lijepe Naše i susjednim zemljama. Radi se o Tinu Majdandžiću. Dečko pun pozitivne energije i želje za širenjem svoje strasti prema vrtoglavim plesnim pokretima, spreman je podjeliti svoje znanje i iskustvo koje je skupljao unazad 10 godina na raznim natjecanjima i radionicama od svjetski poznatih plesača.

 • Break-Dance

Vjerujemo da će Tin donjeti žarko iščekivano osvježenje na područiju urbanog plesa u Osijeku ali i šire.